Asistenta rutiera - Trans International

690.00 Lei
(Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA!)

Afacerea mea este bijuteria carierei mele, incoronarea muncii grele sustinute. Nu vreau sa permit nici unei situatii neprevazute sa imi pericliteze succesul. Pentru ca business-ul meu se bazeaza pe buna functionare la flotei de masini, vreau sa stiu ca pot sta linistit indiferent de complicatiile sau pataniile angajatilor mei. Imi doresc rezolvarea rapida a acestora, atat in tara cat si in strainatate, de catre o echipa de profesionisti dedicati nevoilor mele.

Serviciile incluse:

Autovehiculul meu este eligibil daca: 

Autovehicule utilitare de transport persoane sau marfa fara limita de varsta sau kilometrii, inmatriculat in Romania avand inspectia tehnica periodica (ITP) efectuata la momentul completarii formularului de inregistrare A24. 

Autovehicule avand urmatoarele: masa maxima admisa in ansamblu 3500 kg, lungimea maxima 7000 mm, inaltimea maxima 2400 mm. Autovehiculele eligibile pot tracta remorci avand lungimea maxima de 9000 mm, latimea maxima de 1900 mm si masa maxima 750kg 

Cat costa si ce trebuie sa fac mai departe? 

690 lei cu TVA inclus, tot ce trebuie sa faci este sa complectezi cateva informatii iar produsul tau se va inregistra. Dupa finalizarea platii produsul tau va deveni activ in termen de 48h. Mai departe, pentru ca iti va fi de ajutor salveaza numarul nostru de call center, ori de cate ori ai nevoie de ajutor apeleaza numarul si unul din colegii nostri iti vor veni in ajutor.

 

Pentru mai multe detalii va rugam consultati: Termeni si conditii

Vreau pachetul
Persoana Fizica
Persoana Juridica

Date Companie

Nume companie
Cod Fiscal
Nr.ord.reg.com.
Banca
Tara
Judet
Oras
Cod Postal
Adresa

Date contact

* Nume
* Prenume
* CNP
* Numar/Serie CI
* Email
* Telefon
* Tara
* Judet
* Oras
* Cod Postal
* Adresa

Datele masinii

* Marca
* Model
* Tip combustibil
* Numar Inmatriculare (ex B01XXX)
* An fabricatie
* Serie sasiu
* Index kilometru
* Greutate

Modalitate de plata

Transfer bancar
Plata cu card
* Am citit si sunt de acord cu termeni si conditii si am luat la cunostinta politica de prelucrare a datelor personale